POZOVITE NAS 
+381 63 11 99 075

 
UŠTEDITE NOVAC
sa našim povoljnim i pouzdanim proizvodima
 
RASPORED DOSTAVE
isporuka u dogovoreno vreme
 
BRZA ISPORUKA
kuriskim službama

O nama

Dobrodošli na internet prodaju repromaterijala i inovacionih proizvoda preduzeća Energetra d.o.o. Mi smo kompanija koja se u proteklih 30 godina specijalizovala u proizvodnji mobilnih i stacionarnih diesel - elektro agregata i ormana za automatizaciju koji nalaze široku primenu i uspevaju da odgovare na visoke zahteve današnje industrije.

Timovi Energetrinih stručnjaka sposobni su da u svakom trenutku odgovore brzo i efikasno na najkompleksnije probeme i izazove modernog tržišta. Montažerske ekipe za izgradnju i realizaciju novih pogona, te servis i održavanje već postojećih agregatskih sistema opremljene su najsavremenijom opremom, terenskim i specijalnim vozilima i na raspolaganju su Vam 24 časa dnevno u svim vremenskim uslovima.

Modernizacija kompjuterskih komunikacija omogućila nam je razvoj napredog sistema za daljinsku kontrolu i upravljanje našim proizvodima iz centra našeg preduzeća i centara korisnika, čime obezbedjujemo, u najčešćem broju slučajeva, siguran i veoma brz i efikasan servis.

Naši korisnici u prethodnih 30 godina imali su prilike da se uvere u pouzdanost našeg preduzeća, na taj način zadali su nam smer daljeg razvoja i usavršavanja, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta proizvoda i poslovnih odnosa.