POZOVITE NAS 
+381 63 11 99 075

 
UŠTEDITE NOVAC
sa našim povoljnim i pouzdanim proizvodima
 
RASPORED DOSTAVE
isporuka u dogovoreno vreme
 
BRZA ISPORUKA
kuriskim službama
INDUKCIONI RESO UGRADNI

INDUKCIONI RESO UGRADNI

  • Tip: 273
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 8.880 RSD

  • Ex Tax: 5.920 RSD
  - ILI -  

Upotreba metode indukcijskog zagrejavanja je odavno u upotrebi, ali samo u velikim industrijskim pogonima, za topljenje čelika u takozvanim indukcionim pećima. Na osnovu te tehnologije, osmislili smo mini indukcioni grejač koji koristimo za proizvodnju novog Indukcionog štednjaka, kojim uspešno menjamo upotrebu konven-cijalnih ringli na električnim šporetima.

U proizvodnom asortimanu imamo:
1. Indukcioni štednjak EN-II-2000 (Štediša), maksimalne snage
2000W. Maksimalna potrošnja je 3,6 A
Naš indukcioni štednjak "Štediša" se sastoji od jedne termo otporne staklene ploče ispod koje se nalazi indukcioni grejač. Na staklenoj ploči su tehnologijom"Tach skrina", postavljene komande za uključenje željenih režima rada:

1. Kuvanje - ručni režim - mogućnost regulacije snage
2. Prženje - ručni režim - mogućnost regulacije snage
3. Priprema supe - automatski režim
4. Priprema riže - automatski režim
5. Kuvanje mleka - automatski režim

 

Upotrebom tehnologije indukcionog zagrejavanja, postiže se vema efikasno brzo zagrejavanje sa malom snagom, a time i veoma mali troškovi za električnu energiju.

U prilogu sajta se nalazi primer štednje električne energije sa korišćenjem našeg "Štediše" za kuvanje kafe. Jasno je da kad postavimo džezvu sa vodom za kuvanje jedne kafe na običan rešo ili šporet, čija ringla je oko 2000 W, da treba čekati 4 miinuta da voda provri. Na našem štednjaku "Štediši" ta ista džezva proključa za 20 sekundi i to sa upotrebljenom snagom od 850 W. Očigledan je proračun štednje električne energije.

"Štediša" može da se postavi na bilo koju ravnu površinu a može i da se ugradi u radnu kuhinjsku ploču. Nakon sklanjanja suda sa "Štediše", automatski se gasi štednjak, tako da ne može prouzrokovati požar, kod zaboravnih korisnika.
Na štednjaku ne mogu raditi posude od čistog Aluminijuma, Bakra, Stakla ili Keramike. Rade sve posude na bazi čelika (Rosfaj, emajlirane) kao i posude koje imaju veći procenat čelika od alumunijuma u svom dnu.

Tri puta brže kuvanje, kafa se priprema za 20 sec.
Štedi električnu energiju i novac
Samo na kuvanju kafe otplati se za 12 meseci.
Nema požarne opasnosti!

Dimenzija 30x40x5cm

Postavlja se na sto ili ugrađuje u radnu ploću
Idealno za poklone u svim situacijama
Izvanredno tvrdo pakovanje